Vi är fortfarande på jakt efter nya uthyrningsobjekt till våra såväl inrikes som långväga gäster!

Välkommen till Sveriges stora oberoende bokningstjänst för ditt Käraste - din stuga, semesterhus, lägenhet eller annat semesterboende.

En stark partner!

I TripTo har du funnit en stark partner för förmedling av ditt boende. Du kommer vara del av ett nätverk uthyrningsportaler med besökare från hela världen och en direkt marknadsföring, vilket kommer att möjliggöra en hög beläggning året om.

Flerspråkig kundtjänst!

Ditt/dina boenden erbjuder vi endast i form av annonser på språk vi själva också behärskar och kan vara behjälpliga på i vår kundtjänst. Vi nås via både telefon samt via mail.

Hyr ut din stuga via Trip to!

Lätt och smidigt skapar du din/dina annons/er. Via användarkontot kan du lägga till ett obegränsat antal annonser. När du är inloggad i administrationen för hyresvärdar har du allt i din hand för att presentera ditt objekt på ett attraktivt sätt.

En bokningssida för alla!

Vår databas har plats för alla viktiga boendeformer. Oavsett om sommarstuga, lägenhet, hotell, B&B, rum, vandrarhem, semesterby eller slott- ett brett utbud lockar fler besökare, vilket du själv har nytta av.

Säker hantering av data

Alla bokningar går genom en säker, krypterad webbplats och via en certifierad betalningstjänst. Administrationsdelen för hyresvärdar är likaså krypterad, vilket betyder att dina data är i säkra händer.

En bra deal

Annonsering är kostnadsfri för dig som stug- lägenhets- eller rumsägare. Vi tjänar först när en bokning genereras, och då i form av en bokningsavgift som vi lägger på din hyra Denna uppgår till ca 20 % (exkl.moms) av det utannonserade priset och betalas av kunden.

Man måste synas för att bokas ! Anslut dig som premium-hyresvärd hos oss på TripTo!

Med valet att bli premium-hyresvärd hos oss har du en mängd fördelar, som gör det möjligt att få ditt objekt marknadsfört lite extra för att få bäst möjliga beläggning.

Antalet privata hyresvärdar har ökat kraftigt de senaste åren, vilket naturligtvis leder till större konkurrens objekten emellan och det är svårare att framhäva just sitt hus/sin stuga. Mottot vi går efter är: "Man måste synas för att bokas."

Den som väljer att bli premium-hyresvärd erbjuds följande:

I den reguljära träfflistan rankas objektet högre och visas högre upp bland sökresultaten. Ert kvalitetsindex höjs och kommer såmed automatiskt att komma högre upp bland resultaten. Detta gör ert objekt speciellt attraktivt och sticker ut, vilket leder till fler potentiella intressenter.

Även denna tjänsten är helt kostnadsfritt, för mer info, hör av Dig: info@trip-to.com, så berätta vi, hur du kan ansluta dig.

Våra uthyrningssidor

www.sverigesemester.com

Under denna webbadress hittar ni vår svenskspråkiga stugportal för den skandinaviska markanden.

www.sweden-holidays.com

Här finns den engelska versionen, som lockar hyresgäster från över 30 olika länder till Sverige.

www.schwedenurlaub.com

Vår tyska uthyrningssajt har varit och är en viktig del av oss och står för cirka 50 procent av alla uthyrningar!

www.trip-to.com

Här hittar du TripTo:s nya version, med ytterligare länder och mobiloptimerade!

Video Tutorials för hyresvärdar